saber-si-tinc-instalat-ga4

Com saber si tinc Google Analytics 4 ben instal·lat a la meva web?

Google Analytics és una eina essencial per a qualsevol estratègia de màrqueting digital. Proporciona dades valuoses sobre el trànsit del teu lloc web, el comportament dels usuaris i el rendiment de les campanyes. Amb el llançament de Google Analytics 4 (GA4), és crucial assegurar-vos que estigui correctament instal·lat per aprofitar al màxim les seves capacitats millorades d’anàlisi.

Aquí us mostrem alguns passos senzills per verificar si Google Analytics 4 (GA4) està instal·lat correctament al vostre lloc web:

1. Verifica el codi de seguiment:

El primer pas és assegurar-vos que el codi de seguiment de Google Analytics 4 estigui correctament integrat a totes les pàgines del vostre lloc web. Pots fer-ho revisant el codi font del teu lloc. El codi de seguiment de GA4 es veu diferent del d’Universal Analytics (la versió anterior), així que assegureu-vos que el codi sigui el correcte.

2. Comproveu la presència de l’esdeveniment ‘page_view’:

Google Analytics 4 utilitza esdeveniments per rastrejar l’activitat dels usuaris al vostre lloc web. Un dels esdeveniments més importants és ‘page_view’, que registra cada vegada que es carrega una pàgina. Podeu utilitzar l’eina de depuració de Google Analytics per comprovar si aquest esdeveniment s’està enviant correctament. Si veieu dades de ‘page_view’ al vostre tauler de control de GA4, és un senyal positiu que la instal·lació està funcionant correctament.

3. Realitza proves de seguiment:

Per estar completament segur que Google Analytics 4 està funcionant com cal, feu proves de seguiment al vostre lloc web. Navega per diferents pàgines, completa formularis, fes compres (si el teu lloc és de comerç electrònic) i observa si els esdeveniments es registren correctament al panell de control de GA4. Podeu utilitzar eines com ara el mode de vista previ i l’extensió de depuració de Google Chrome per facilitar aquest procés.

4. Confirma la configuració a la interfície de Google Analytics:

Després de fer les proves de seguiment, accediu a la interfície de Google Analytics i verifiqueu que rebeu dades en temps real i que els informes d’esdeveniments i conversions s’actualitzin correctament. A més, revisa la configuració de la propietat i assegura’t que estigui correctament configurada segons les necessitats del teu lloc web i la teva estratègia de màrqueting.

5. Monitoreja regularment el rendiment:

Quan hagueu confirmat que Google Analytics 4 està correctament instal·lat, és important monitoritzar regularment el seu rendiment. Estigues atent a qualsevol problema o discrepància en les dades i pren mesures correctives segons calgui. A més, manteniu-vos al corrent de les actualitzacions i noves característiques de GA4 per aprofitar al màxim aquesta poderosa eina d’anàlisi.

En resum, assegurar-se que Google Analytics 4 estigui correctament instal·lat al vostre lloc web és fonamental per obtenir dades precises i rellevants sobre el comportament dels usuaris. Segueix aquests passos simples per verificar la instal·lació i comença a aprofitar al màxim les capacitats d’anàlisi millorades de GA4 a la teva estratègia de màrqueting digital.

Ara estàs a punt per treure el màxim profit de Google Analytics 4 i optimitzar els teus esforços de màrqueting en línia!

Imatge de Tumisu en Pixabay

Obrir xat a Whatsapp
Benvingut a SubirAds
Hola!
En què et podem ajudar?
Call Now Button