com-mesurar-conversions-google-ads

Com mesurar les conversions a Google Ads i optimitzar la teva Estratègia de Màrqueting Digital

L’èxit d’una campanya publicitària a Google Ads no només es mesura per la quantitat de clics que obté, sinó també per la capacitat de convertir aquests clics en accions valuoses per al vostre negoci. Les conversions són el veritable indicador de si la vostra inversió publicitària genera resultats tangibles. En aquest article, explorarem com mesurar les conversions a Google Ads i com utilitzar aquestes dades per optimitzar la vostra estratègia de màrqueting digital.

1. Configuració del Seguiment de Conversions:

El primer pas és assegurar-vos que heu configurat correctament el seguiment de conversions al vostre compte de Google Ads. Per fer això, segueix aquests passos:

a. Accedeix al teu compte de Google Ads.

b. Feu clic a “Eines i configuració” i seleccioneu “Conversions” a la secció “Medició”.

c. Crea una nova conversió i especifica el tipus d’acció que vols fer un seguiment, com ara una venda, un formulari completat o una trucada telefònica.

d. Configura el codi de seguiment i col·loca’l a la pàgina d’agraïment o confirmació després que es completi l’acció.

2. Conversions Online vs. Offline:

És important diferenciar entre conversions en línia i fora de línia. Les conversions en línia són les que tenen lloc directament al vostre lloc web, com ara la compra d’un producte. Les conversions fora de línia poden incloure trucades telefòniques, visites a la botiga física o qualsevol acció que no passi en línia. Utilitzeu les opcions de seguiment de conversions de Google Ads per incloure els dos tipus i obtenir una visió completa del vostre rendiment.

3. Atribució de Conversions:

Google Ads ofereix diferents models d’atribució per comprendre millor el viatge del client i assignar valor a cada interacció publicitària. Google recomana configurar l’atribució a Basats en Dades, i deixar que l’algoritme atribueixi.

4. Utilització de Google Analytics 4:

Integra Google Analytics 4 amb el compte de Google Ads per obtenir una perspectiva més profunda sobre el comportament de l’usuari. Analitza mètriques com el temps al lloc, les pàgines vistes i l’embut de conversió per identificar àrees de millora a la teva estratègia publicitària.

Fent una mica de resum…

Mesurar les conversions a Google Ads no només és crucial per avaluar el rendiment dels anuncis, sinó també per prendre decisions informades, optimitzar l’estratègia de màrqueting digital i destinar el budget on funciona. S’ha d’aprofitar al màxim les eines de seguiment i utilitzar la informació obtinguda per millorar contínuament les campanyes publicitàries i maximitzar el retorn d’inversió.

Imagen de StartupStockPhotos en Pixabay

Obrir xat a Whatsapp
Benvingut a SubirAds
Hola!
En què et podem ajudar?
Call Now Button