Anuncis de Google Ads? Què és un RSA o Anunci Responsiu

Primer una mica d’història….

Abans de l’arribada dels Anuncis de Cerca Responsius (RSA) a Google Ads, els professionals del màrqueting digital ens enfrontàvem al desafiament de crear anuncis específics per a cada conjunt de paraules clau. Això feia que haguéssim de dedicar molt temps als anuncis, era molest i molt limitat en termes de personalització. La història va canviar amb la introducció dels RSA. Aquests anuncis revolucionaris ens permeten als anunciants ingressar 15 titulars i 4 descripcions, i després, utilitzant aprenentatge automàtic, Google experimenta amb diferents combinacions per determinar quina ressona millor amb els usuaris. Aquesta adaptabilitat millora significativament la rellevància dels anuncis i la capacitat per generar tràfic a la web.

Els RSA ofereixen una solució més dinàmica i eficient. Ara, en lloc de crear anuncis estàtics, els anunciants podem proporcionar una varietat de missatges i Google s’encarrega d’ajustar-los segons les consultes de cerca dels usuaris 😁

Quan fer-los servir?

Els RSA són ideals quan cerques una estratègia publicitària més flexible i receptiva. Poden ser especialment efectius per a promocions temporals, esdeveniments específics o campanyes amb objectius particulars, ja que permeten una adaptació ràpida i precisa a les necessitats canviants de laudiència.

Algunes de les Nostres Recomanacions:

  • Proporcionar titulars i descripcions variades
  • Monitoritzar de prop el rendiment i ajustar segons els resultats obtinguts.
  • Mantenir la coherència amb la marca
  • Aprofitar les extensions d’anuncis per maximitzar l’impacte dels RSA.

Recorda que si necessiteu ajuda en la creació d’anuncis RSA podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us respondrem encantats.

Obrir xat a Whatsapp
Benvingut a SubirAds
Hola!
En què et podem ajudar?
Call Now Button